Публічні закупівлі: управління та оцінка ефективності

Здобувачі другого (магістерського)  рівня вищої освіти у межах неформальної освіти опрацювали онлайн-курс на платформі Prometheus «Публічні закупівлі: управління та оцінка ефективності». По завершенню курсу здобувачі успішно пройшли підсумкове тестування та отримали сертифікати. 

На практичному занятті з дисципліни «Регулювання і контроль у сфері публічних закупівель» відбулося активне обговорення змісту навчання, нової інформації, уточнень та власних думок. Зазначений курс є дуже змістовним, насиченим додатковими матеріалами, аналітичними інструментами, цікавим досвідом Європейського Союзу та інформацією для роздумів. Обмін думками має своє резюме – курс є корисним і доцільним, а 9 годин навчання трансформовано у додаткові знання, які знайдуть своє застосування під час освітнього процесу та професійної діяльності у майбутньому. 

Результати здобутих знань також стали темою засідання наукового гуртка з публічних закупівель, за підсумками якого накреслено нові напрями для наукових досліджень, зокрема й для наукової роботи та тез доповідей на конференцію.

Дякуємо розробникам курсу за його легке сприйняття та цікавість, а нашим здобувачам – за бажання вчитися та пізнавати!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget