Профорієнтаційна робота серед учнів Щербанівського ліцею

24 квітня 2024 року відбувся профорієнтаційний захід на базі Щербанівського ліцею ім. Героя Соціалістичної Праці М.М. Рябошапки Дорошівської сільської ради Вознесенського району, у якому взяли участь здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники Миколаївського НАУ.

 Від ректорату Миколаївського НАУ привітали учасників заходу завідувач кафедри ветеринарної медицини та гігієни Імінжон Лумедзе і доцент цієї кафедри Стах Кот факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології. Вони презентували учням 10-11-их класів ліцею освітні можливості університету, переваги здобуття вищої освіти, можливості практичної підготовки студентів та перспективи їхнього подальшого працевлаштування.

Із вітальним словом від студентства факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології виступили здобувачі вищої освіти академічних груп  ТМ 1/1 Світлана Лойко та БТ 3/1 Анна Гончар. Вони розповіли про умови навчання в університеті та студентське життя.

Учні ліцею зацікавлено взяли активну участь у тренінгу «Мій усвідомлений вибір професії», який провела психолог Анна Каськова. Це сприяло зацікавленості учнів у виборі майбутніх професій в аграрній сфері. Після проведення тренінгу учні із захопленнням поділилися своїми враженнями і намірами щодо здобуття омріяних професій.

Висловлюємо слова щирої вдячності Ірині Устич директору Щербанівського ліцею та усьому педагогічному колективу за співпрацю із Миколаївським національним аграрним університетом!







Доцент кафедра ветеринарної медицини та гігієни   Стах КОТ

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget