Здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій мають можливість на практичних заняттях з овочівництва ознайомитися з біологічними та морфологічними особливостями овочевих культур, з вимогами до умов навколишнього середовища та технологією вирощування овочевих культур у відкритому та закритому ґрунті. Викладачі кафедри виноградарства та плодоовочівництва проф. Самойленко М.О. та доц. Нікончук Н.В. провели заняття для здобувачів вищої освіти другого року навчання, на якому ознайомили їх з технологією вирощування зеленних та капустяних овочевих культур.
Практичне заняття з овочівництва в теплиці факультету агротехнологій МНАУ кафедри виноградарства та плодоовочівництва
В перший день весни студенти факультету агротехнологій вже вийшли на дослідні ділянки та навчальну теплицю на практичне заняття з овочівництва. На занятті студенти висіяли ранні овочеві культури у відкритий ґрунт: редиску, кріп, петрушку, шпинат, огіркову траву. В навчальній теплиці ознайомилися з технологією вирощування розсади різних видів капусти: броколі, брюссельської, пекінської.
Дописати коментар