Відкрита лекція з дисципліни «Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва»

06 березня 2024 року відповідно до плану проведення  лекційних занять із дисципліни «Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва» для здобувачів вищої освіти ОС 204 « ТВПТ» академічних груп Т 3/1 та Т 3/2, факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології, старшою викладачкою кафедри технології виробництва продукції тваринництва – кандидатом с.-г. наук, Людмилою Володимирівною Онищенко проведено відкрите лекційне заняття на тему «Сортування шкурок кролів та звірів». 

Хутряна продуктивність кролів та звірів визначається величиною і якістю шкурок. Якщо величина шкурок залежить в основному від віку і породи, то їх якість від стану міздри та волосяного покриву. Такі товарні властивості, як щільність і товщина шкурок, висота, густота і пружність волосяного покриву, що обумовлено породою, віком, умовами їх утримання та годівлі, часом забою, правильністю первинної обробки шкурок.

Лекцію подано в режимі презентації. Все це сприяло ефективному вивченню наведеного матеріалу здобувачами вищої освіти. Впродовж лекції постійно був зворотній зв'язок з аудиторією, порушували дискусійні питання, які стосуються галузі кролівництва і звірівництва. 







Ст. викладач кафедри ТВПТ Л.О. Онищенко

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget