ЗУСТРІЧ З ХЕРСОНСЬКИМИ ШКОЛАМИ

24 лютого 2023 р. колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки провели онлайн зустріч з учнями та вчителями ЗОШ №45 та ЗОШ № 39 міста Херсона.

Модератором зустрічі була доцент кафедри Шишпанова Наталія, яка презентувала Миколаївський національний аграрний університет, розповіла про переваги вступу та навчання у ньому. Про організацію навчального процесу, можливості всебічного розвитку розповіла здобувач третього року навчання спеціальності «Публічного управління та адміністрування» Нехальчик Ліза. Про особливості вступної компанії 2023 р. розповів відповідальний секретар приймальної комісії кандидат сільськогосподарських наук, доцент Баркарь Євген. 

Доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Прогонюк Людмила та старший викладач кафедри Анжела Гусенко запросили абітурієнтів взяти участь в інтерактивному заході Open Quiz «Знай свої права». 

Переможців гри привітала завідувач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Ключник Альона й повідомила їх про отримання матеріальної винагороди у вигляді поповнення мобільних телефонів.

Дякуємо учням та вчителям ЗОШ №45 та ЗОШ № 39 міста Херсона за співпрацю та запрошуємо доєднатися до великої дружньої родини Миколаївського національного аграрного університету.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget