Відкрита лекція на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування

07.03.2023 р. доцентом кафедри фінансів, банківської справи та страхування Боднар О. А. було проведено  відкриту лекцію з дисципліни «Фінансова безпека» на тему «Бюджетна безпека: питання теорії і практики».

До відкритої лекції долучилися здобувачі вищої освіти  I курсу освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», науково-педагогічні працівники та всі бажаючі.

На лекції було розкрито наступні питання: актуальність поняття бюджетної безпеки держави, її місця в структурі національної безпеки у цілому та фінансової безпеки зокрема; законодавчо-нормативне регламентування бюджетної безпеки держави; критерії та індикатори  її оцінки. Крім того, було розглянуто різноманітні підходи науковців до питання бюджетної безпеки; відмічено необхідність певної видозміни та доповнення чинної нормативної системи індикаторів бюджетної безпеки держави.

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування дякує усім учасникам заходу за приділену увагу та інтерес до актуальних фінансових питань, які розглядаються НПП кафедри!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget