Участь в інтенсиві «ГАСТРОЕВОЛЮЦІЯ» з Дмитром Борисовим

6-7 березня 2023 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу Ірина Банєва та Світлана Павлюк взяли участь у 2-деннему інтенсиві в онлайн-форматі «ГАСТРОЕВОЛЮЦІЯ» з Дмитром Борисовим (кухар, власник та бренд-шеф однойменної мережі ресторанів).

Під час заходу Дмитро Борисов розповів про концепції закладів, які мають найбільший попит зараз в Україні, та як інтегрувати їх у свій бізнес. Як сформувати або змінити меню страв у своєму закладі, щоб суттєво підняти рентабельність, витрачати менше продуктів та скоротити харчові відходи, а також розповів про доставку, чи потрібна вона закладам харчування й, чи можна на ній заробити?

Крім того, відомий ресторатор поділився найефективнішими способами збільшення кількості відвідувачів, та як підняти середній чек у закладі без додаткових інвестицій, ризиків та негативу. А також досвідом як відкрити свій заклад за кордоном: від концепції та вибору локації до покупки приміщення та формування меню.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget