Лекція за участю представника Української пожежно-страхової компанії

08.03.2023 року для здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету, які опановують освітньо-професійну програму «Фінанси, банківська справа та страхування», було проведено лекцію по дисципліні «Страхове право» за участю запрошеного фахівця – представника Новоодеського відділення Миколаївської філії Української пожежно-страхової компанії Слюсар Я.І.

У процесі заняття Яна Ігорівна розказала, що страхова компанія UPSK створена в 1992 році та за 30 років роботи стала однією з провідних страхових компаній України. СК UPSK представлена на всій території України та має понад 5000 точок продажів страхових продуктів та центрів обслуговування клієнтів, які працюють на підставі агентських угод.

Також запрошений фахівець окреслила особливості оподаткування підприємницької діяльності у період воєнного стану, специфіку надання страхових послуг та формування звітності. 

У ході дискусії здобувачі вищої освіти поставили питання щодо обов’язкових та добровільних видів страхування та попросили продемонструвати страхові поліси. 

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та маркетингу Миколаївського національного аграрного університету дякують Яні Ігорівні за цікаве спілкування та сподіваються на подальшу співпрацю!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget