Я ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТТЯ!

Згідно із планом виховної роботи  в академічних групах Т2/1 та Т2/3 куратором групи доцентом Оленою КАРАТЄЄВОЮ 8.03.2023 року було організовану та проведено на платформі ZOOM кураторську годину на тему «Я за здоровий спосіб життя». 

Здобувачі вищої освіти підготували презентацію та взяли активну участь у дискусії. Бесіда розпочалася із обговорення того, що здоров′я – це найвище благо, дароване людині, його значення в житті людини. Розібрали основні складові здоров′я  та чинники, які на нього впливають, поговорили також і про вплив шкідливих звичок на організм та стан здоров′я в цілому. Студентство мало змогу поділитися власним досвідом, як кожен із них формує власну модель поведінки, та чи може він сказати «НІ» друзям, компанії, коли ті пропонують чи закликають до вживання алкоголю, паління чи вживання якихось інших заборонених речовин. 

Дана тематика викликала жвавий інтерес у присутніх та активну участь в обговоренні даної тематики. Наприкінці зустрічі студенти підбили підсумок, що спосіб життя – це не лише характер людської поведінки, яка позитивно чи негативно впливає на здоров’я. Сам характер поведінки зумовлений фізичним та культурним середовищем, вихованням, матеріальними можливостями. На формування способу життя впливають стереотипи стосунків між людьми, їхній життєвий досвід, соціальні умови та середовище, і все це формує здоров′я людини.

Тож, будьте здоровими, будьте впевненими у собі і Вам підкориться світ!!! Слава Україні! Разом до Перемоги!















Куратор Т 2/1 та Т2/3, доцент Олена КАРАТЄЄВА

 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget