КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «ВИДАТНІ ЖІНКИ УКРАЇНИ»

Читаючи книжки з історії, ми зазвичай дізнаємося про князів, королів і славетних полководців. Ці люди завойовували землі, керували державами, змінювали світ. І всі вони – чоловіки. А де ж були жінки? Як відшукати той слід, що його лишила аж цілісінька половина людства?

6 березня 2023 року на кафедрі біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ відбулася кураторська година на тему: «Видатні жінки України». Студенти групи БТ 1/1 під час заходу мали змогу ознайомитись зі славетними жінками України, їх місцем у суспільстві в різні часи та епохи. Своєю багатогранною діяльністю ці видатні українські жінки вплинули на розвиток і становлення української держави. Вони зробили вагомий внесок у культуру, мистецтво, освіту, спорт, науку, літературу і багато інших сфер життя України. 

Одні жінки залишили великий слід в історії людства та науці, інші – у літературі та мистецтві, а деякі – й досі залишаються еталоном краси. Кожна жінка має свою історію, а історії найзнаменитіших, відомих і великих жінок іноді зберігаються протягом століть.




Куратор групи БТ 1/1, 

асистент кафедри біотехнології та біоінженерії 

Ірина ЛЮТА

 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget