Профорієнтаційна робота на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва

30.09. 22 року представники кафедри виноградарства та плодоовочівництва доц. Марценюк І.М. та доц. Нікончук Н.В. провели он-лайн зустріч із майбутніми випускниками Снігурівського ліцею ім. Т.Г. Шевченка Снігурівської МР. 

Виступаючи перед старшокласниками Нікончук Н.В., наголосила про потребу для України спеціалістів аграрного сектору, так як в період відбудови нашої держави ця галузь залишиться пріоритетною. І саме таких конкурентних на ринку праці спеціалістів готує МНАУ. Вона розповіла присутнім про спеціальності, за якими готують фахівців, умови навчання та проживання, можливості для реалізації своїх здібностей і талантів у МНАУ.

Керівник ННЦПО Миколаївського НАУ доц. Марценюк І.М. розповів про необхідність підготовки випускників до ЗНО та повідомив про можливість займатись на підготовчих курсах МНАУ, за результатами яких можливо отримати додаткові бали при вступі до університету. Також повідомив про різноманітні заходи, які проводить університет для майбутніх абітурієнтів, які дають змогу перевірити звої знання та виявити схильність до певної професії, а саме олімпіади, майстер-класи, профі-стари, відкриті лекції, он-лайн екскурсії університетом та факультетами та закликав долучатися до них.

Майбутні абітурієнти поставили ряд питань, на які отримали вичерпну відповідь. Надіємось на нові продуктивні зустрічі і бажаємо випускникам приєднатися до дружньої університетської родини!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget