Популіризація МНАУ серед державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування

30.09.2022 р. викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Ключник Альона та Гончаренко Ірина провели презентацію Миколаївського національного аграрного університету для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. 

На зустріч завітали представники: Міністерства культури та інформаційної політики України; Шевченківської сільської ради; Миколаївської міської ради; Дніпровського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Херсоні Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса); Томашпільської селищної ради Тульчинського району Вінницької області; ГУ ДПС у Миколаївській області; Галицинівської сільської ради; Дорошівської сільської ради Управління Дежпраці у Миколаївській області; адміністрація Інгульського району Миколаївської міської ради; Березанської селищної ради; Управління Державної казначейської служби України у м. Южноукраїнську Миколаївської області.

Під час презентації викладачі кафедри розповіли про історію університету, його структуру, спеціальності. Особливу увагу було акцентовано на спеціальність «Публічне управління та адміністрування». Адже це єдина спеціальність в Україні, що надає в повному обсязі всі компетенції з управління масштабного рівня (бізнес-структурами, великими колективами, громадою, містом, регіонами, державою).

Учасники заходу відмітили, що спеціальність «Публічне управління та адміністрування» (на відміну від інших) дає можливість здобути фах, який, без перебільшення, буде актуальним та затребуваним завжди. А інноваційний освітній підхід та унікальність фахових компетенцій (знань, умінь, навичок), отриманих у Миколаївському національному аграрному університеті, гарантовано забезпечать кожному здобувачу спеціальності високооплачувану посаду та кар’єрне зростання!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget