Перемога у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт «Процеси та обладнання машинобудівних виробництв»

14 грудня 2023 року на базі кафедри машинобудування, мехатроніки і робототехніки механіко-технологічного факультету Центральноукраїнського національного технічного університету у онлайн форматі відбулась підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського творчого конкурсу студентських наукових робіт «Процеси та обладнання машинобудівних виробництв». Конкурс проводився з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, залучення, заохочення та підтримки наукової й творчої роботи здобувачів вищої освіти, стимулювання їх інтересу до науково-дослідницької діяльності, формування сучасного наукового та професійного світогляду майбутніх фахівців з урахуванням змін та перетворень, які відбуваються у сфері процесів та обладнання машинобудівних виробництв.
На конкурс подавались наукові роботи здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти з галузі знань «Механічна інженерія» та відповідали тематичним напрямам конкурсу в межах спеціальностей: 131 «Прикладна механіка», 132 «Матеріалознавство», 133 «Галузеве машинобудування».
Роботи на конференції оцінювалися галузевою конкурсною комісією у складі 9 осіб з різних закладів вищої освіти і підприємств. Члени конкурсної комісії оцінювали роботи за 12 критеріями. Сума оцінок на етапі рецензування і на фінальному етапі була загальною оцінкою роботи. Результати рецензування були оприлюднені на сайті: https://www.kntu.kr.ua/?view=science&id=102.
На підставі оцінки наукових доповідей учасників підсумкової конференції та рецензій наукових робіт галузева конкурсна комісія визначила переможців конкурсу і нагородила призовими місцями. Наукові роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти Інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності 208 «Агроінженерія» Савченко Едуард Вадимович та Кліманський Ілля Миколайович «Дослідження і розробка технології обробки прицезійних деталей паливної апаратури комбінованим абразивним інструментом» за рішенням галузевої конкурсної комісії визнано переможцями та нагороджено дипломами І ступеня. Наукові роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти Інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності 208 «Агроінженерія» Росошинський Дмитро Олександрович та Куцолабський Павло Михайлович «Дослідження та розробка технології зміцнюючої обробки деталей машин розмірним обкатуванням» за рішенням галузевої конкурсної комісії визнано переможцями та нагороджено дипломами ІІ ступеня. Науковий керівник наукових робіт – кандидат технічних наук, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, заступник декана з навчальної роботи Інженерно-енергетичного факультету Марченко Дмитро Дмитрович. Результати Всеукраїнського конкурсу оприлюднені на сайті ЦНТУ і доступні за посиланням https://www.kntu.kr.ua/?view=article&id=1170.
Колектив Інженерно-енергетичного факультету вітає здобувачів вищої освіти Савченко Едуард Вадимович, Кліманський Ілля Миколайович, Росошинський Дмитро Олександрович, Куцолабський Павло Михайлович і наукового керівника Марченка Дмитра Дмитровича з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі та бажає надалі успіхів і нових наукових досягнень!!!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget