Педагогічна практика аспірантів

Важливою складовою підготовки майбутніх докторів філософії є набуття ними практичних навичок, зокрема здійснення педагогічної діяльності.

Згідно із графіком освітнього процесу для здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» третього року навчання, в період з 12.02.2024 р. по 23.02.2024 р. передбачено проходження педагогічної практики.

Одним із завдань, передбачених програмою практики, є проведення занять для здобувачів вищої освіти. Тому, 16 лютого здобувачем освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Богданом Голосним було проведено лабораторне заняття з дисципліни «Розведення тварин» на тему «Оцінка росту тварин» для здобувачів 2 курсу СВО «Бакалавр» спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Особливістю даного заняття стало те, що аспірант проводив його безпосередньо в умовах виробництва – у СТОВ «Промінь» Первомайського району, яке є визнаним лідером у галузі молочного скотарства в нашій країні.

Під час заняття здобувачі отримали можливість ознайомитися з організацією зважування тварин, дізналися про важливість контролю показників росту та розвитку тварин. Практична спрямованість заняття не залишила байдужими здобувачів, свідченням чого стала велика кількість запитань, які було поставлено Богдану.

У цілому, заняття було проведено на високому методичному рівні, що засвідчує набуття Богданом Голосним достатніх компетенцій для подальшої викладацької діяльності. 




Завідувач кафедри ТВПТ

Сергій ЛУГОВИЙ

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget