Відкрита лекція з навчальної дисципліни «Технічні культури»

14 лютого 2024 року доцентом кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Хоненко Л. Г. було проведено відкриту лекцію з навчальної дисципліни «Технічні культури» для здобувачів вищої освіти 4 курсу факультету агротехнологій спеціальності 201 «Агрономія» на тему: «Стан та перспективи вирощування біоенергетичних культур». На лекції були присутні заступник декана факультету агротехнологій з навчальної роботи Маркова Н. В., завідувач кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Гамаюнова В. В. та науково-педагогічні працівники кафедри рослинництва та садово-паркового господарства.

Упродовж лекції були розглянуті питання стосовно стратегії розвитку біоенергетики та екологічних аспектів вирощування енергетичних культур в Україні та світі. Було акцентовано увагу на перспективність вирощування та технологічні особливості енергетичних рослин в різних ґрунтово-кліматичних умовах України.

Лекція пройшла у формі лекція-дискусія на високому навчально-методичному рівні з використанням мультимедійного обладнання, навчальної платформи Moodle та застосунку ZOOM.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget