Онлайн зустріч з абітурієнтами Котляревського ліцею та ВСП «Херсонський гідрометеорологічний фаховий коледж Одеського державного екологічного університету»

27 лютого 2024 року викладачами кафедри ґрунтознавства та агрохімії була проведена онлайн зустріч з випускниками Котляревського ліцею та ВСП «ХГФК ОДЕУ». До участі у конференції були залучені керівник профорієнтації Миколаївського НАУ Ігор МАРЦЕНЮК  та представник приймальної комісії Світлана ШАРІНА.  

Було залучено 26 осіб, абітурієнти активно цікавились умовами вступу для фахового молодшого бакалавра, кількістю предметів НМТ та їх зарахування. Виникали питання щодо форми навчання в МНАУ, можливість проживання в гуртожитку та наявності спортивних секцій тощо. 

Щиро дякуємо директору ВСП «Херсонський гідрометеорологічний фаховий коледж  одеського державного екологічного університету» Світлані КІРІЯК та директору Котляревського ліцею Риммі ЛУПИНІЙ, а також класному керівнику Юлії ГОЛОВІ за надану можливість спілкування з майбутніми абітурієнтами та маємо надію на подальшу співпрацю!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget