Знайомство з новообраним студентським деканом

Студентські роки більшість вважає чи не найкращими роками в своєму житті. Саме за студентства кожний стає по-справжньому дорослою людиною, сам приймає рішення, вирішує власні проблеми, І значна частина цих проблем - суто студентські проблеми, внутрішні проблеми в вузі.

Чекати на те, що проблеми хтось вирішить замість нас - доволі наївна думка. Утім, самому вирішувати всі проблеми важко. Саме тому необхідно об'єднуватися й вирішувати свої студентські проблеми разом. А це і є студентське самоврядування, коли студенти спільно вирішують свої проблеми.

Сьогодні відбулось знайомство здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа» із студентським деканом факультету менеджменту Дмитром Белінським.

Дмитро розповів що таке студентське самоврядування, які завдання органів студентського самоврядування і заохотив студентів  бути активними:  надавати пропозиції щодо освітнього процесу,  організовувати позанавчальне життя, вирішувати різні адміністративно-організаційні проблеми

Бути студдеканом - це можливість об’єднати всіх для розвитку нашого університету та держави. Інтеграція дійсно цікава і важлива річ, головне не соромитися і бути собою!

Дмитро зазначив, що надасть максимальний фідбек від себе  і такий же  фідбек чекає від студентів, бо треба вірити у силу знань, дружби та взаємодопомоги, бо разом ми сила.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget