Дослідження шляхів відновлення родючості ґрунту та підвищення вмісту білка у сільськогосподарській продукції

Упродовж тижня з 12 по 16 лютого 2024 р., під керівництвом доцента кафедри рослинництва та садово-паркового господарства, здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 201 «Агрономія» та 162 «Біотехнологія та біоінженерія» під час засіданні наукового гуртка «ОРГАНІК» та проведення лекційних і практичних занять з навчальних дисциплін «Агротехнічні аспекти вермикультування», «Біологічні методи захисту агроекосистем», «Технічні культури», «Проектування технологічних процесів в рослинництві» розглянули шляхи відновлення родючості ґрунту та підвищення вмісту білка у сільськогосподарській продукції. Велика увага учасниками наукового гуртка та занять була приділена дослідженню ґрунтово-кліматичних умов сільськогосподарського виробництва в Україні та світі, впливу їх на показники якості продуктів харчування та побічної продукції, а також екологічну безпеку. Було акцентовано увагу на перспективність впровадження інноваційних технологій обробітку ґрунту  (Mzuri Pro-Til, no-till, mini-till), вермикультивування, збільшення частки застосування сучасних методів біологічного захисту за вирощування сільськогосподарських культур. Здобувачі вищої освіти активно брали участь та показали високий рівень обізнаності у даних питаннях.  

Окрім того, було визначено тематику доповідей для участі у студентських конференціях та конкурсах, що будуть проводитися на базі Миколаївського національного аграрного університету.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget