ЗУСТРІЧ З АБІТУРІЄНТАМИ «ОСОБЛИВОСТІ ВСТУПНОЇ КОМПАНІЇ-2024»

21 лютого 2024 р. науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки провели зустріч з абітурієнтами, на якій обговорювалися найактуальніші питання вступної кампанії – 2024 та вибору майбутньої професії. На зустрічі були присутні учні Миколаївських ліцеїв №13 та №37. Модератором зустрічі була – доцент кафедри Наталія Шишпанова.

Доцент кафедри Наталія Шишпанова розказала учням про особливості цьогорічної вступної кампанії, враховуючи зміни в системі вступу та вимоги до абітурієнтів. Було надано детальну інформацію щодо термінів подачі документів, порядку вступу та конкурсних предметів;

Старший викладач Анжела Гусенко звернула увагу на важливість вибору майбутньої професії. Акцентувала увагу на критеріях, які можуть вплинути на вибір професії, враховуючи інтереси, здібності та перспективи розвитку на ринку праці.

Надзвичайно зацікавило абітурієнтів питання ТОП-професії майбутнього та рейтинг найвищих заробітних плат у розрізі професій. Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Шишпанова Н., Гусенко А. відмітили, що саме ці професії учні можуть здобути вступивши до Миколаївського національного аграрного університету.

Зустріч була дуже плідною та інформативною для всіх учасників, які отримали вичерпні відповіді на свої питання.

Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки висловлює щиру подяку учням, класним керівникам Миколаївських ліцеїв №13 та №37 за плідну співпрацю! Сподіваємося, що наша зустріч була корисною у контексті вашої професійної та особистісної самореалізації.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget