Відновив свою наукову роботу студентський науковий гурток «Безпека життєдіяльності»

У другому семестрі 2023/2024 року навчання відновив свою наукову роботу студентський науковий гурток «Безпека життєдіяльності». Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання залучив до наукової роботи здобувачів вищої освіти факультету менеджменту, зокрема спеціальності 242 «Туризм та рекреація», спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», спеціальності 073 «Менеджмент», 281 «Публічне управління та адміністрування». Молодь обрала теми наукових досліджень та приступила до виконання своїх досліджень.

Планується участь молодих науковців у Міжнародній науково-практичній конференції «Цифрові трансформації та інноваційні технології в економіці», яка організована за ініціативи Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі (Республіка Польща) і Приватного закладу вищої освіти «Харківський технологічний університет «ШАГ» (Україна) при підтримці МОН України.

Студенти факультету менеджменту для участі обрали напрям роботи конференції «Стратегічне управління підприємствами на засадах сталого розвитку з використанням інноваційних технологій управління економічними суб'єктами».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget