День відкритих дверей на інженерно-енергетичному факультеті

17 лютого 2024 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся День відкритих дверей для майбутніх вступників.

Учасниками заходу стали учні 11-х класів шкіл міста Миколаєва та області, які планують вступити до Миколаївського національного аграрного університету. Майбутніх абітурієнтів було ознайомлено з умовами вступу до закладу вищої освіти. 

Під час заходу були представлені виставки факультетів та кафедр Миколаївського НАУ. Вітання учасникам лунали від ректора МНАУ акад. В’ячеслава Шебаніна та заступника голови Миколаївської облвійськадміністрації Георгія Решетілова. Декани представили навчальний заклад, розповіли про його переваги та акцентували на тому, що всі спеціальності є затребуваними на ринку праці, забезпечуючи випускникам відмінні кар'єрні можливості.

Під час екскурсій учнівська молодь та їхні батьки мали можливість оглянути різноманітні аспекти студентського життя, включаючи культурні та спортивні заходи. Гостей також порадували виступи культурно-мистецького центру «Експромт». Особливим додатком до заходу було частування смачними стравами у Центрі громадського харчування МНАУ.

Ми запрошуємо талановиту, енергійну та креативну молодь приєднатися до нашої студентської родини для побудови успішного майбутнього! Двері нашого навчального закладу відчинені для всіх, хто прагне отримати якісну освіту та розвинути свій потенціал.



кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget