ЗУСТРІЧ-ТРЕНІНГ «ЛІДЕРСТВО ТА ХТО ТАКИЙ ЛІДЕР»

Психологічно-соціальний тренінг є однією із форм групової роботи, що направлений на покращення і розвиток умінь та навичок його учасників, а також здобуття нових знань із певної тематики. Тому з метою виявлення та розвитку лідерських якостей, розкриття організаторського таланту у студентства та допомогою у пізнанні себе, 20 лютого 2024 року на факультету ТВППТСБ було організовано зустріч-тренінг «Лідерство та хто такий лідер» з представниками Благодійного Фонду «Вітри змін» за підтримки фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Тренери в процесі своєї роботи, пані Ольга та пані Вікторія, намагалися розкрити особистісний потенціал учасників групи; формували у студентів уявлення про лідерство, усвідомлення і прояв своїх сильних сторін. Крім того, дали можливість учасникам тренінгу проявити свої лідерські якості; навчили вмінню розпізнати характер ситуації, ставитися адекватно до існуючих умов. 

Під час тренінгу учасники підвищили рівень своїх комунікативних навичок, мали змогу спробувати нові стратегії поведінки у змодельованому середовищі за певних умов. Студентство із задоволенням брало активну участь у даному заході та отримало багато корисної інформації для себе.

Висловлюємо щиру подяку Благодійному Фонду «Вітри змін» та безпосередньо тренерам пані Ользі та пані Вікторії за цікаву, змістовну та корисно-пізнавальну зустріч, інтерактивність та динамічність заходу! 












Заступник декана факультету з ВР Олена Каратєєва

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget