Здобувачі освіти ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» відвідали Миколаївський НАУ

17.02.24 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбувся День відкритих дверей. До університету з`їхалися майбутні вступники, яких гостинно зустріли ректорат та професорсько-викладацький склад, здобувачі вищої освіти МНАУ. Захід проходив з дотриманням усіх вимог щодо воєнного стану в країні.

Важливу зустріч для здобувачів освіти ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» організував Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання.

В межах заходу були проведені пізнавальні екскурсії по факультетах МНАУ, де майбутні вступники ознайомилися з аудиторним фондом університету, гуртожитком, де відвідали студентську кімнату відпочинку та були приємно вражені умовами проживання.

У рамках заходу відбулася головна подія - зустріч майбутніх вступників  з керівництвом університету та деканами факультетів, які ознайомили молодь зі спеціальностями та організацією освітнього процесу на факультетах, досягненнями науковців у аграрній галузі та сучасними технічними можливостями й інноваційними методами навчання. У ході зустрічі від вступників надійшло багато запитань на які було надано інформативні та обґрунтовані відповіді.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget