ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ МНАУ-2024

17 лютого 2024 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбувся День відкритих дверей.

До університету з`їхалися майбутні вступники. Гостинно зустріли учнів та їхніх батьків ректорат та професорсько-викладацький склад МНАУ. Захід проходив з дотриманням усіх вимог щодо воєнного стану в країні.

Важливу зустріч з одинадцятикласниками Нечаянського, Благодарівського закладів загальної середньої освіти І-III ступеню Нечаянської об’єднаної територіальної громади, Кир’яківського та Шуринського ліцеїв Веснянської об’єднаної територіальної громади, а також Широколанівського, Степівського, Михайлівського, Криничанського ліцеїв Степівської об’єднаної територіальної громади, організували Довгаль О. В., завідувач кафедри економічної теорії і суспільних наук, Біліченко О. С., декан обліково-фінансового факультету та викладачі кафедри:, Борко Т. М., Мірошкіна Н. В., Суріна Г. Ю., Конопляник Д. О. Майбутніх випускників супроводжували начальник відділу освіти Нечаянської сільської ради Пшеничняк Юлією Михайлівною, класні керівники та батьки вказаних об’єднаних територіальних громад.

Особливістю Дня відкритих дверей МНАУ було те, що крім одинадцятикласників, які змогли приїхати, відбулася онлайн-трансляція з багатьма школами Миколаївської області. Серед закладів загальної середньої освіти взяли участь школи, які закріплені за кафедрою економічної теорії і суспільних наук: Зеленоярський, Кир’яківський, Радсадівський, Зарічненський, Новобогданівський, Шуринський, Криничанський, Кривобалківський, Михайлівський, Степівський, Широколанівський ліцеї. А це понад 80 майбутніх випускників Миколаївщини!

В межах заходу були проведені пізнавальні екскурсії до музею МНАУ «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», ознайомлено з аудиторним фондом університету та були приємно вражені і з ностальгією пройшлися по спортзалу.

В рамках заходу відбулася головна подія – зустріч керівництва університету та представників Приймальної комісії зі вступниками та їхніми батьками. День відкритих дверей проходив у режимі офлайн та онлайн.

З привітальним словом виступив ректор МНАУ, академік В’ячеслав Шебанін. Він розповів присутнім про діяльність Миколаївського національного аграрного університету, декани ознайомили зі спеціальностями та організацією навчального процесу на факультетах, досягненнями науковців у аграрній галузі та сучасними технічними можливостями й інноваційними методами навчання, які дають змогу здобувачам освіти отримати високі знання в різноманітних галузях. 

У ході зустрічі від вступників та їхніх батьків надійшло багато запитань до адміністрації, науково-педагогічних працівників університету, на які було надано інформативні та обґрунтовані відповіді.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget