Участь кафедри землеробства, геодезії та землеробства у Дні відкритих дверей

Миколаївський національний аграрний університет 17 лютого 2024 р. відкрив свої двері для майбутніх абітурієнтів. День відкритих дверей – це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті та зробити перший крок до своєї освіти в Миколаївському національному аграрному університеті. Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

У ході дня відкритих дверей абітурієнти мають можливість дізнатися про факультети, напрями, за якими здійснюється підготовка в університеті, та правила прийому до університету від представників Приймальної комісії. Вступники також отримують інформацію про особливості національного мультипредметного тесту в поточному навчальному році.

У рамках заходу кафедра землеробства, геодезії та землеустрою також гостинно відкрила свої двері для школярів та їх батьків. Завідувачка кафедри професорка Валентина Гамаюнова та доцент Тетяна Манушкіна розповіли про основні дисципліни, які викладаються на кафедрі.

Кафедра землеробства, геодезії та землеустрою щиро дякує всім, хто завітав на День відкритих дверей, і сподівається на зустріч з вами в стінах МНАУ!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget