Засідання наукового студентського гуртка «Безпека життєдіяльності»

27.02.24 року відбулося засідання наукового студентського гуртка «Безпека життєдіяльності», на засіданні якого здобувачі вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» представили свої наукові доробки з питань безпекових інновацій у агрономії. Розвиток сільського господарства є основою для покращення соціально-економічної ситуації на селі, шляхом збереження культурної спадщини села, розвитку комунікаційної структури, створення нових робочих місць та сприянню розвитку людської індивідуальності. Перевагами проєктів, які були представленні для обговорення були: висока якість надання соціальних послуг, власні знання зі сфери маркетингу, стратегічного розвитку та командотворення тощо. У доповідях та обговорення були питання захисту бізнесу від небезпек воєнного стану

Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання, керівник гуртка упродовж дискусії розповідав студентам про першочергові заходи цивільного захисту, які потрібні для розвитку малих та середніх підприємств аграрної галузі.

Студентам, які отримали позитивні відгуки запропоновано взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва», яка відбудеться 21-22 березня 2024 року в м. Миколаїв на базі Миколаївського національного аграрного університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget