Зустріч зі школярами Полтавщини

27.02.2024 р. доцентом кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Людмилою Прогонюк за підтримки доцента кафедри історії України Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Нагорної Тамари відбувалася онлайн-зустріч з учнями 11 класу КЗ «Полтавська загальноосвітня школа I-III ступенів № 2 Полтавської міської ради Полтавської області. Модератором зустрічі була доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Шишпанова Н., яка презентувала гостям Миколаївський національний аграрний університет, ознайомила зі спеціальностями і наголосила, що вони відповідають ТОП-7 професіям майбутнього. 

Долучившись до заходу керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Ігор Марценюк, розповів учням про курси з підготовки до національного мультипредметного тесту та особливості вступної компанії 2024.

З вітальним словом до абітурієнтів виступила і завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Ключник Альона.

Дякуємо колегам та керівництву КЗ «Полтавська загальноосвітня школа I-III ступенів № 2 Полтавської міської ради Полтавської області» за співпрацю. А учнів Полтавщини запрошуємо до великої родини Миколаївського національного агарного університету.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget