Філологічна гра: рідна мова

До Міжнародного дня рідної мови, що відзначається у світі щороку 21 лютого, колектив кафедри українознавства провів для студентства Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного фахового коледжу цікавий розважальний захід «Філологічна гра: рідна мова». Кожен факультет та ТЕК делегували до участі у заході свої команди, до складу яких входили здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники. 

Команди проявили максимальну активність та зібраність, грамотність та ерудованість, зважено підходили до вирішення поставлених завдань, з гумором реагували на невдачі у певних завданнях, підтримували один одного бурхливими оплесками. Завдяки сучасному підходу до проведення заходу та високому рівню підготовки, студентство відзначило неабияку його актуальність як загалом у сучасному світі, так і для сучасної молоді.

За підсумками «Філологічної гри: рідна мова» кожну команду було відзначено та нагороджено заохочувальними подарунками. Перемогу здобула команда факультету агротехнологій. 

Вітаємо переможців!





















кафедра українознавства,обліково-фінансовий факультет,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget