День відкритих дверей разом із кафедрою тракторів та СГМ, Е і ТС

17.02.24 відбувся святковий захід в Миколаївському національному аграрному університеті «День відкритих дверей». Викладачі кафедри тракторів та СГМ, експлуатації і технічного сервісу, доценти Антоніна ГАЛЄЄВА, Олександр ЛИМАР та асистент Олександра ЗУБЄХІНА-ХАЙЯТ запросили до МНАУ на свято здобувачів випускних класів  шкіл Коблевської, Березанської і Баштанської ОТГ. 

На зустріч приїхали здобувачі 11-их класів Українського ліцею Коблевської ОТГ, Березанського ліцею Березантської ОТГ, а також учні Лоцкінського ліцею  Баштанського райнону.

Інші учні шкіл були онлайн. Зустріч проводилася у змішаному форматі. Упродовж свята учні 11-их класів ознайомилися з докладними презентаціями спеціальностей усіх факультетів, які доповідали декани факультетів, ознайомилися з експозицією досягнень університету. Також була проведена лотерея «Щасливий квиток», де розіграли місця на безкоштовне навчання на підготовчих курсах до НМТ та подальшого вступу до Миколаївського НАУ. Переможницею лотереї стала Маргарита ШУКАЛО з Українського ліцею. Також були проведені тренінги «Школи молодого лідера» для майбутніх вступників Ганною КАСЬКОВОЮ.

Після концертної програми, майбутні вступники відвідали інженерно-енергетичний факультет, де познайомилися з науково-педагогічним колективом, та отримали цікаву екскурсію по аудиторіям. Від кафедри тракторів та СГМ, доцент Антоніна ГАЛЄЄВА детальніше показала аудиторії та розповіла про експонати сільськогосподарської техніки від фірм «MZURI» та «ELVORTI», представлені для більш поглибленого навчання.

Кафедра та Миколаївський НАУ щиро вдячні всім директорам шкіл Коблевської, Березанської і Баштанської ОТГ. Окрема подяка директорці ліцею Любові БАРАБОЛІ та класному керівникові Любові ЧОБОТАР за можливість бути присутніми на святі та Вадиму БЕССОНОВУ і Коблевської ОТГ за присутність онлайн.

 Бажаємо учням 11-их класів визначитися у своїй професії та чекаємо до нашої родини Миколаївського НАУ.





кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет,День відкритих дверей

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget