Практичне заняття з дисципліни «Селекція та насінництво польових культур» у форматі конференції

На факультеті агротехнологій під керівництвом доцента кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Корхової Маргарити Михайлівни, було проведено практичне заняття для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 курсу у форматі конференції з дисципліни «Селекція та насінництво польових культур» на тему: «Основні селекційні центри України та їх діяльність під час військового стану».
Студенти доповідали про одну з обраних провідних селекційних установ національної академії аграрних наук України, таких як: Інститут зрошуваного землеробства НААН, Селекційно-генетичний інститут – національний центр насіннєзнавства та сортовивчення НААН, Миронівський інститут пшениці ім. В. М. Ремесла НААН, Інститут рису НААН, Інститут рослинництва імені В. Я. Юр'єва НААН та інші.
Кожна доповідь передбачала чіткий план, який складався з історії створення інститутів, його структури та основних селекційних досягнень.
В ході доповідей, здобувачі вищої освіти мали можливість не лише послухати цікаві доповіді, а й задавати один одному питання та вести дискусії.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget