Профорієнтаційний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії»

27 лютого 2024 року кафедрою землеробства, геодезії та землеустрою було організовано та проведено профорієнтаційні тренінги «Мій усвідомлений вибір професії» для ліцеїв «Успіх» та «Перспектива» Доманівської селищної ради Миколаївської області. 
Доцент кафедри землеробства геодезії та землеустрою Ірина Смірнова розповіла учням про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у Миколаївському національному аграрному університеті, підготовчі курси, особливості вступної компанії у 2024 році. 
Із великим захопленням учні ліцею зустріли виступ здобувачів вищої освіти університету. Художні номери виконали учасники народної студії розмовного жанру Денис Філінов, Уляна Шелінгер та народної студії естрадного вокалу Олександра Трофімова, Кирило Кучина. Учні ліцею із задоволенням аплодували яскравим талантами факультету культури й виховання.
Практичний психолог Ганна Каськова та соціальний педагог Ольга Караханян провели тренінг "Мій усвідомлений вибір професії", зорієнтували учнів щодо сучасних та перспективних професій, необхідних soft skills для побудови успішної кар’єри. 
Дякуємо директорам ліцею «Успіх» та «Перспектива» Доманівської селищної ради Богдану Віталію Вікторовичу та Макогоненко Анатолію Анатолійовичу за співпрацю у профорієнтаційній роботі. 
Запрошуємо учнів вступати до Миколаївського національного аграрного університету!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget