Профорієнтаційна робота у Казанківському ліцеї

21 лютого 2024 року відбулася дружня зустріч Миколаївського національного аграрного університету з учнями Казанківського гуманітарного ліцею у межах профорієнтаційної роботи.

 Учасникам заходу продемонстрували відеоматеріали щодо матеріально-технічної бази, творчих колективів, кращих спортсменів Миколаївського національного аграрного університету. Також Ольга Башу, науково-педагогічний працівник МНАУ, провела для майбутніх абітурієнтів тренінг на тему – «Мій усвідомлений вибір професії».

Перед учнями виступили: в.о. заступника декана факультету культури й виховання, керівниця культурно-мистецького центру «Експромт» Аліна Борисова-Ярига, яка розповіла про Миколаївський національний аграрний університет та умови вступу в цілому, про його факультети та спеціальності, Завідувачка кафедри фізичного виховання Наталя Петренко розповіла про спортивно-масове життя в університеті.  

Відзначимо здобувачів вищої освіти нашого університету  Максима Шульгіна, Софію Задорожню, Костянтина Шульгу, Аліну Білявську, Вікторію Кудінову та збірну чоловічу команду МНАУ з волейболу за активну участь у вищезазначеному заході.

Дякуємо колективам Казанківського гуманітарного ліцею та Казанківської ДЮСША  за співпрацю!






кафедра фізичного виховання,факультет культури і виховання,профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget