Участь у відкритій онлайн-лекції на тему: «Introduction To Statistical Learning And Applications To Neuroscience»

Минули ті часи, коли застосування статистичних методів у нейронауці критикувались та всіляко ставилися під сумнів, адже саме поєднання галузі комп’ютерної нейробіології з найсучаснішими методами фіксації великих популяцій нейронів дає можливість максимально чітко вивчити різні аспекти функціонування мозку і нервової системи людини.

19 лютого 2024 року на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty науковою співробітницею та керівницею дослідницької групи в Інституті системної нейронауки ім. Кавлі Норвезького університету науки і технологій, PhD у галузі комп’ютерної нейронауки – Soledad Gonzalo Cogno проведено відкриту лекцію на тему «Introduction To Statistical Learning And Applications To Neuroscience», в якій взяв участь асистент Вадим Посухін. У процесі бесіди спікерка ознайомила всіх присутніх із лінійною регресією та навела практичні приклади використання її в нейронауці.

Статистичні методи перебувають в основі сучасного наукового пошуку, без них пізнання в багатьох галузях науки та техніки є просто неможливим. Тому знання, здобуті від іноземних колег, послугують гарним матеріалом для покращення власної освіченості в інноваційних  питаннях.






Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Вадим ПОСУХІН




кафедра біотехнології та біоінженерії,факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget