Talking about my idea: вебінар про можливості українських учасників у Рамковій програмі “Горизонт Європа”

29 лютого 2024 року у межах проєкту Talking about my idea  науково-педагогічні працівники кафедри грунтознавства та агрохімії Миколаївського національного аграрного університету взяли участь у другому онлайн-вебінарі – “Можливості для українських учасників та особливості створення консорціуму у Рамковій програмі “Горизонт Європа” за напрямом “Дослідницькі інфраструктури”.

Спікерами були: керівник “Офісу Горизонт Європа в Україні” Національного фонду досліджень України Ігор ТАРАНОВ та головний спеціаліст “Офісу Горизонт Європа в Україні” Юлія РЕМІНСЬКА.

На вебінарі висвітлювали такі питання: грантова підтримка, яку надає Національний фонд досліджень України, можливості Рамкової програми “Горизонт Європа” для науковців, інноваторів, представників малого та середнього бізнесу, бізнес-структур та особливості формування консорціумів у Рамковій програмі “Горизонт Європа” за напрямом “Дослідницькі інфраструктури”.

Дякуємо організаторам онлайн-зустрічі та Миколаївському національному аграрному університету за чудову нагоду спілкування!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget