Участь здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій у засіданні клубу молодих і креативних «Територія Науки»

3 лютого 2024 року здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій груп А3/2, А(МБ) 2/1 та доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяна Манушкіна взяли участь у засіданні клубу молодих і креативних «Територія Науки» за темою «Зелена енергетика як альтернатива під час блекауту». 

Учасники ознайомилися з основними державними проєктами і програмами, що спрямовані на «зелене» відновлення та відбудову енергетики України у воєнний та повоєнний час.

Здобувачі дізналися про науково-технічні розробки та дослідження науковців у галузі енергетики, зокрема про безлопатевий вітрогенератор WITERoK, панель-обігрівач «Квантум електрик», інноваційну вежу, що працює від вітру та отримує енергію. 

Увазі учасників було представлено досвід громад України, які активно працюють над відновленням енергетичної інфраструктури й впроваджують технології з відновлюваної енергетики та енергоефективності для отримання достатньої кількості електричної та теплової енергії задля власних потреб. Також за даною темою було запропоновано добірку літератури.

Дякуємо бібліотекарям Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки за можливість здобувати нові актуальні екологічні знання в рамках неформальної освіти.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget