День відкритих дверей Миколаївського НАУ

З метою популяризації вищої освіти та профорієнтаційної роботи серед учнів випускних класів шкіл Миколаївської області 17 лютого 2024 року в стінах Миколаївського національного аграрного університету відбувся День відкритих дверей. Завітали учні Новоодеського району, якими опікується кафедра біотехнології та біоінженерії.

У межах проведення Дня відкритих дверей відбулася зустріч майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків із ректором університету, академіком В'ячеславом Шебаніним, який звернувся до присутніх з вітальним словом та розповів про діяльність Миколаївського НАУ і його потужну матеріально-технічну базу. Декани та представники від факультетів під час своїх промов надали детальну інформацію відвідувачам щодо наявних напрямів підготовки, освітніх спеціальностей, розповіли про навчальний процес та практики, які проходять студенти як в Україні, так і за кордоном, про можливість навчання на військовій кафедрі, а також про перспективи працевлаштування випускників МНАУ, організацію дозвілля та побуту студентів.

З правилами прийому ознайомив голова приймальної комісії доцент Євген Баркарь, надав інформацію про особливості вступної компанії та проведення національного мультипредметного тесту в поточному навчальному році.

З метою більш детального ознайомлення учнів та їхніх батьків з матеріально-технічною базою, аудиторним фондом, наявним обладнанням, була проведена пізнавальна екскурсія корпусами університету, яка традиційно розпочалася з відвідування музею МНАУ «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині».

Тож бажаємо майбутнім абітурієнтам якнайшвидше визначитися з вибором майбутньої професії, та гостинно запрошуємо приєднатися до єдиної родини – Миколаївського національного аграрного університету.






Доцент кафедри біотехнології та біоінженерії О.І. Каратєєва

 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget