Участь у вебінарі з використання інструментів YouControl

Здобувачі другого (магістерського)  рівня вищої освіти Анна Бригадир, Анастасія Козак, Олексій Хозяшев та Віталій Россошинський, а також доцент Юлія Чебан взяли участь у практичному вебінарі «Забезпечення прозорості публічних закупівель ОМС з використанням інструментів YouControl».
Зазначимо, що здобувачі та викладачі з зацікавленістю долучаються до вебінарів за участі представників YouControl, оскільки такі заходи завжди насичені чітко структурованою, практичною та доцільною інформацією. Трохи більше, ніж за годину, пан Анатолій нагадав учасникам основний функціонал YouControl, на практичних прикладах презентував послідовність та можливості аналізу з використанням наявних інструментів, а також презентував новий продукт YC Market.
Приємним бонусом до практичних знань став безкоштовний повний доступ на місяць до усіх інструментів YouControl абсолютно всім учасникам вебінару! Дякуємо за цю можливість! Використаємо її обов’язково, адже наразі працюємо над науковими роботами та готуємося до участі у низці конференцій! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю у межах підписаного меморандуму та пози ним, адже працюємо лише на результат!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget