СТАРТ ДО ПРОФЕСІЙНОГО УСПІХУ: У МИКОЛАЇВСЬКОМУ НАУ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

У суботу, 17 лютого 2024 року, у Миколаївському національному аграрному університеті відбулося профорієнтаційне свято – День відкритих дверей для майбутніх вступників.

Захід відбувався в актовій залі університету, лекційній аудиторії 101 головного навчального корпусу та режимі онлайн. Більше ніж 500 випускників закладів освіти та їхніх батьків мали змогу побачити реальне студентське життя та відчути себе частиною великої університетської родини Миколаївського НАУ. 

Відкрили захід та привітали всіх учасників ректор університету академік В’ячеслав Шебанін та перший заступник голови Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов. З вітальним словом виступили перший проректор Дмитро Бабенко та проректорка з науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації Наталія Шарата.

Декани факультетів та їхні заступники презентували освітні можливості факультетів Миколаївського НАУ, надали вичерпну інформацію щодо змісту та форм підготовки спеціалістів, характеристик спеціальностей, які можна здобути в університеті. Презентував ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ» 9-класникам директор коледжу Володимир Рибачук.

Особливо тепло учасники заходу зустріли виступи Анжеліки Вільховатської, студентського президента МНАУ та лідерів студентського самоврядування усіх факультетів університету та ВСП «ТЕФК МНАУ». 

Вступ до Миколаївського НАУ потребує від випускників ґрунтовної підготовки та психологічної впевненості. Тому, для усіх учасників заходу керівник Центру професійної орієнтації Ігор Марценюк провів освітню лотерею «ЩАСЛИВИЙ КВИТОК». П’ять щасливчиків отримали право безкоштовного навчання на підготовчих курсах до Національного мультипредметного тесту у 2024 році на базі Миколаївського НАУ. Учасники творчих народних колективів університету порадували учнів та їхніх батьків своїми яскравими виступами.

У цей зимовий день усі двері університету були відкриті для гостей, тому майбутні абітурієнти та їхні батьки відвідали усі факультети університету та його підрозділи, де мали змогу безпосередньо побачити навчальні аудиторії, лабораторії з сучасним обладнанням, взяти участь у тренінгах «Мій усвідомлений вибір професії», які провели Ганна Каськова та Ольга Баша.

Під час екскурсій учнівська молодь та їхні батьки мали змогу  ознайомитися із яскравим та насиченим життям здобувачів освіти, різноманіттям  культурних та спортивних заходів.  А «смачною родзинкою» для учасників Дня відкритих дверей став обід у Центрі громадського харчування МНАУ, адже повноцінне і здорове харчування – це запорука успішного навчання!

Щирий прийом та доброзичливе ставлення не залишили байдужими усіх гостей Миколаївського національного агарного університету. Адже у своїх відгуках випускники шкіл висловлювали своє бажання повернутися до університету якнайшвидше уже у новому статусі – здобувачів вищої освіти та отримати потужний старт до професійного та життєвого успіху. Цього ми їм щиро бажаємо!




















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget