Вебінар для гарантів освітніх програм інженерно-енергетичного факультету МНАУ

У Миколаївському національному аграрному університеті 22 лютого 2024 року для гарантів та груп забезпечення освітніх програм відділом ліцензування та акредитації за підтримки декана інженерно-енергетичного факультету Каріне ГОРБУНОВОЇ проведено вебінар «Організація підготовки до акредитації освітніх програм Інженерно-енергетичного факультету».

На зустрічі обговорювали актуальні питання участі гарантів у процесах забезпечення якості освітньої діяльності за освітніми програмами; нормативно-правове забезпечення процесу акредитації; етапи акредитаційної експертизи та типові проблеми цього процесу. 

Доцентка Лілія Козаченко приділила увагу темі узгодження стандартів вищої освіти, освітніх програм, робочих начальних програм і силабусів, процедури моніторингу та перегляду освітніх програм. 

Декан факультету Каріне Горбунова наголосила на етичних засадах проведення опитувань стейкхолдерів та аналізу інформації, а також залучення кураторів до процесу укладання індивідуальної траєкторії навчання здобувачів.

Протягом вебінару були задані важливі питання, що турбують гарантів та членів груп забезпечення освітніх програм та отримані ґрунтовні відповіді на них.

Дякуємо учасникам семінару за активну участь і бажаємо успішного проходження акредитацій освітніх програм.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget