Проведення профорієнтаційного тренінгу «Мій усвідомлений вибір професії» кафедрою землеробства, геодезії та землеустрою

20 і 21 лютого 2024 року кафедрою землеробства, геодезії та землеустрою було організовано та проведено профорієнтаційні тренінги «Мій усвідомлений вибір професії» для ліцеїстів 10А, 10Б, 11А, 11Б та 11В класів Миколаївського ліцею №38 імені В. Д. Чайки.
Керівник центру профорієнтації Ігор Марценюк і доцент кафедри землеробства геодезії та землеустрою Тетяна Манушкіна розповіли ліцеїстам про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у Миколаївському національному аграрному університеті, підготовчі курси, особливості вступу у 2024 році.
Профорієнтологи Ганна Касько та Ольга Баша провели тренінг "Мій усвідомлений вибір професії", зорієнтували ліцеїстів щодо сучасних та перспективних професій, необхідних soft skills для побудови успішної кар’єри.
Дякуємо директору Миколаївського ліцею №38 імені В.Д. Чайки Січку Сергію Михайловичу, заступниці директора ліцею Арзумановій Ірині Юріївні, класним керівникам Новіковій Інні Олександрівні, Савенко Ларисі Миколаївні, Волошиній Антоніні Іллівні, Ткаченко Галині Георгіївні та Годлевській Оксані Богданівні за співпрацю у профорієнтаційній роботі.
Запрошуємо ліцеїстів вступати до Миколаївського національного аграрного університету!














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget