Співпраця кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки з Малою академією наук України з науково-технічного напряму

З метою виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді у 1995 р. на базі Миколаївського обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді створено територіальне відділення Малої академії наук України з науково-технічного напряму (відділення технічних наук, комп’ютерних наук, математики, фізики і астрономії, економіки), яке є осередком знань, де роблять перші кроки в науці наші майбутні Ньютони, Ломоносови, Ейнштейни, Патони, Корольови. 

Крокувати у науковий вирій їх спрямовує професор кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Гончаренко Ірина, людина захоплена, талановита та відповідальна, яка виховала не одне покоління МАНівців.

Під час захисту наукових робіт молодими, обдарованими учнями професор Гончаренко Ірини відмітила, що робота в МАН дає учням можливість придбати певний досвід в науково-дослідницькій роботі, в реалізації інноваційних рішень, творчого потенціалу, розвинути свої здібності, придбати нових друзів-однодумців, задовольнити інтереси та потреби у професійному самовизначенню. Також при захисті був присутній декан обліково-фінансового факультету Біліченко Олександр Степанович.

Гончаренко Ірина наголосила, що свої наукові пошуки вони можуть продовжити вступивши до Миколаївського національного аграрного університету.

Вітаємо учасників з набуттям нового досвіду та бажаємо наукових звершень саме у Миколаївському національному аграрному університеті!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget