День відкритих дверей

У суботу, 17 лютого, з метою профорієнтаційної роботи, учні 11-го класу  Дорошівського ліцею відвідали Миколаївський національний аграрний університет, який гостинно відчинив свої двері для майбутніх абітурієнтів.        Організатори заходу провели цікаву та змістовну зустріч, презентували усі  факультети університету. Майбутні випускники дізнались про історію та досягнення навчального закладу, його структуру, умови навчання, побут та дозвілля студентів. Учні мали можливість поспілкуватися з викладачами університету, поставити запитання, які їх цікавили. 

      Після офіційної частини було проведено екскурсію до структурних підрозділів університету: приймальної комісії, факультетів, музею, бібліотеки, гуртожитків, центру громадського харчування.

      Усі присутні були приємно вражені чистотою приміщень університету, капітальним ремонтом, затишними аудиторіями та різноманітною наочністю.  

       Особливу подяку висловлюємо доценту кафедри ветеринарної медицини та гігієни Бондар Аллі Олександрівні, яка постійно супроводжувала наших учнів, роз’яснювала все і давала відповіді на поставлені запитання, провела випробування «Майстер-клас». 

       Ввечері втомлені, але нагодовані смачним обідом і задоволені, учні повернулися додому, і ні на хвилину не пожалкували, що саме так провели свій вихідний день. 

        Дякуємо організаторам, викладачам та студентам Миколаївського національного аграрного університету за насичену, пізнавальну зустріч та гостинний прийом!







Класний керівник 11 класу Дорошівського ліцею

Кравченко Наталя Анатоліївна


факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget