Допомагаємо вірити у власні сили

Задача лідера – поставити загальні цілі, розставити всіх на свої місця, допомогти повірити у власні сили, і з цим не посперечаєшся. Для виконання будь-якої роботи величезну роль відіграє мотивація та віра в себе, а також дієве розподілення ролей та обов’язків у групі. Про це можна прочитати в підручниках чи в Інтернеті, пройти тест. А можна відвідати тренінг, під час якого учасники: вдосконалять свої лідерські якості та креативність, отримають надзвичайні емоції від роботи в команді та розв’язання складних задач, отримають величезну дозу адреналіну.

20.02.24 року Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання у співпраці з заступником декана з виховної роботи факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Оленою Каратєєвою, канд.с/г.наук організували зустріч здобувачів вищої освіти факультету ТВППТ з психологинею Вікторією Алієвою та інфо-коучем Ольгою Криницькою, які представили мобільну бригаду у рамках Проєкту від Благодійного Фонду Вітри змін за підтримки представництва дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Зі студентами факультету було проведено тренінг на тему «Лідер та лідерські якості», який відрізняється від сотні інших своєю унікальною методикою - learning by experience, learning by doing. Це методика, яка дозволяє працювати на рівні несвідомої компетентності (коли наші навики функціонують на рівні підсвідомості). Суть полягає в тому, що учасники пізнають себе в особливих процесах, які нагадують гру. Учасники після кожного завдання зможуть провести паралелі між діями у грі та реальним повсякденним життям.

Учасники тренінгу були задоволені результатами: молодь уявленнями про лідерство, усвідомлення і прояву своїх сильних сторін, особистісного потенціалу; організатори тим, що захід пройшов жваво та цікаво: психологині тим, що навчили молодь розвивати лідерські якості, працювати у колективі, опрацьовувати інформацію, осмислюючи її, формувати міжособистісні відносини, спираючись на теоретичний матеріал курсу.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget