Екскурсія на підприємство ТВД «ОРІОН-АВТО»

23 лютого 2024 року кандидат технічних наук, доцент Василь ГРУБАНЬ, разом з кандидатом технічних наук Дмитром МАРЧЕНКОМ за підтримки директора ТВД «ОРІОН-АВТО» Валерія БУРКУНА організували екскурсію на підприємство для здобувачів вищої освіти ІІ курсу спеціальності 208 «Агроінженерія».

Директор підприємства Валерій БУРКУН розповів що ТВД «ОРІОН-АВТО» має звання заслуженого транспорту України та входить до числа 50 найкращих компаній у сфері автомобільного транспорту в Україні.

Здобувачам вищої освіти було проведено показову екскурсію по власному високотехнологічному сервісному центру обслуговування, на якому ТВД «ОРІОН-АВТО» здійснює технічне обслуговування будь-яких автобусів. Також було зазначено, що перевізник постійно контролює технічний стан транспорту та надає пріоритет регулярному підвищенню кваліфікації своїх співробітників. Автопарк налічує понад 150 автобусів та має в своєму розпорядженні власну матеріально-технічну ремонтну базу.

Здобувачі вищої освіти отримали відповіді на всі свої запитання, які виникали упродовж екскурсії. Дякуємо директору ТВД «ОРІОН-АВТО» за співпрацю та розширене бачення про сферу автомобільного транспорту на півдні України.





кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget