Пізнаємо, зберігаємо, будуємо безпекове майбутнє разом

Великий відсоток молоді прагне змінити своє майбутнє на краще, особисто розробити потенціал для позитивних змін. «Пізнаємо, зберігаємо, будуємо безпекове майбутнє разом» - назва проєкту, над яким працюють здобувачі вищої освіти факультету менеджменту, зокрема спеціальності 242 «Туризм та рекреація», спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», спеціальності 073 «Менеджмент», 281 «Публічне управління та адміністрування», вивчаючи дисципліну «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці».

Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання у меті здобуття молоддю знань зміг поєднати практичне осмислення сьогоденних викликів в Україні з розвитком обізнаності в інших галузях, які потребують уваги сучасної молоді.

Пріоритетним є отримання нових знань та практичних навичок, самостійні дослідження в різних напрямках на місцевому рівні. Здобувачам вищої освіти Вячеслав Курепін запропонував розробити в групах власні проєкти. Серед тем відбудова міст, екологія та сталий розвиток.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget