Подяка за активну участь у ХVI Миколаївських міських відкритих екологічних читаннях «Збережемо для нащадків»

Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького м. Миколаєва висловила подяку доценту кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяні Манушкіній за активну участь ХVI Миколаївських міських відкритих екологічних читаннях «Збережемо для нащадків».
У листопаді-грудні 2023 року доцент Тетяна Манушкіна у рамках неформальної екологічної освіти залучила здобувачів вищої освіти груп А4/1, А4/2, А4/3, А4/4, Г1/1, ТУР2/1, БТ3/1, АМН1/1 до участі у Читаннях-2023 за темою «Водні ресурси Миколаївського регіону: стан, загрози, перспективи розвитку».
Під час сесії екологічних читань було представлено ряд доповідей щодо стану, заповідання, охорони водних об’єктів Миколаївської області та України. Особливо актуальні доповіді стосувалися впливу військових дій на водні об’єкти та руйнування греблі Каховської ГЕС на природні комплекси, а також досвіду очищення питної води.
У ході декади екологічних заходів, яка проходила на базі Центральної бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького м. Миколаїв, Центру екологічної інформації та культури бібліотеки-філії № 2 за підтримки Управління екології та природних ресурсів Миколаївської ОДА здобувачі вищої освіти мали можливість дізнатися про природно-заповідний фонд Миколаївської області, розглянули зразки із заповідних територій – водорості (камку) та мушлі з Кінбурну, лишайники з Олешківських пісків, жука-оленя, пограли в екологічні ігри «Рекукле» про переробку сміття та «Світ Гарду» про Бузький Гард – національний природний парк в Україні в межах Миколаївської області на річці Південний Буг.
Дякуємо організаторам та партнерам Миколаївських міських відкритих екологічних читань «Збережемо для нащадків» за можливість отримати актуальну інформацію щодо екологічного стану водних ресурсів та формування екологічної культури у здобувачів вищої освіти, що впливатиме у майбутній професійній діяльності на прийняття рішень та повоєнну відбудову України.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget