Участь Киселівського ліцею у Дні відкритих дверей МНАУ

17 лютого 2024 року Миколаївський національний аграрний університет (МНАУ) гостинно відчинив двері для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків на Дні відкритих дверей. Цей захід став чудовою можливістю для юнаків та дівчат ближче познайомитися з університетом, його спеціальностями, умовами навчання та перспективами працевлаштування.

На запрошення к.с.-г.н., доцента кафедри виноградарства та плодоовочівництва Федорчук В.Г. було проведена профорієнтаційна робота для учнів Киселівського ліцею Миколаївського району Миколаївської області Первомайського СТГ.

Програма Дня відкритих дверей була насиченою та цікавою. Вона включала:

  • Привітання ректора МНАУ та знайомство з історією та сьогоденням університету.
  • Презентацію факультетів та спеціальностей, де абітурієнти отримали детальну інформацію про особливості навчання, навчальні плани, дисципліни, що вивчаються, можливості проходження практики та працевлаштування.
  • Відкритий діалог з деканами факультетів, завідувачами кафедр викладачами та студентами, де можна було отримати відповіді на будь-які питання, що цікавлять.

Під час презентації факультетів абітурієнти мали можливість детально ознайомитися з всіма  факультетами МНАУ, діяльністю 6 інститутів та 4 фахових коледжів. Декани факультетів розповіли про особливості вступу, навчальні плани, дисципліни, що вивчаються, можливості проходження практики та працевлаштування.

Екскурсія по університету дозволила абітурієнтам побачити навчальні корпуси, лабораторії, бібліотеку, гуртожитки та інші об'єкти інфраструктури. Вони могли на власні очі переконатися в сучасних умовах навчання та проживання, що пропонує МНАУ своїм студентам.

Інтерактивні заняття  в тому числі на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва  стали одним із найцікавіших моментів Дня відкритих дверей. Абітурієнти мали можливість попробувати різні сорти яблук і дати їм свою оцінку.

Відкритий діалог з деканами факультетів, викладачами та студентами дав можливість абітурієнтам отримати відповіді на будь-які питання, що їх цікавлять. Вони могли дізнатися про особливості навчання, вимоги до випускників, можливості участі в наукових проєктах, творчих конкурсах та спортивних змаганнях.

День відкритих дверей в МНАУ став справжнім святом для всіх, хто прагне здобути якісну освіту та розпочати успішну кар'єру в аграрній сфері. Університет продемонстрував свої можливості та щиро запросив юнаків та дівчат стати його студентами.

За результатами Дня відкритих дверей багато абітурієнтів висловили тверде бажання навчатися в МНАУ.

Університет щиро дякує всім, хто завітав на День відкритих дверей, і сподівається на зустріч з вами в стінах МНАУ!











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget