Онлайн-екскурсія університетом для школярів

Профорієнтаційна робота зі школярами готує їх до обґрунтованого вибору професії відповідно до інтересів, покликання та здібностей особистості.

Кафедрою обліку і оподаткування разом зі студентським президентом Василенко Мариною в останній день вересня організовано та проведено онлайн-екскурсію університетом для учнів Миколаївської ЗОШ № 24.

Майбутнім абітурієнтам було запропоновано переглянути відеоролик про університет, здійснити віртуальну прогулянку факультетами університету, скориставшись ресурсом «Віртуальний 3D тур Миколаївським НАУ» та дізнатися про всі сторони життя сучасного студента «з перших вуст».

У ході бесіди звернули увагу школярів на актуальні для них вебсторінки університету, а саме Центру професійної орієнтації Миколаївського національного аграрного університету та Приймальної комісії, на яких представлено максимум відомостей про спеціальності, їх зміст, статус на ринку праці, умови здобуття освіти та терміни навчання, перспективи працевлаштування, можливості продовження навчання. Також на сайті стейкхолдери можуть ознайомитися з усіма новинами, подіями, що відбуваються в університеті.

На основі такого досвіду взаємодії школи та університету школярі формують власні погляди, визначають сферу майбутніх професійних інтересів.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget