На законодавчому рівні розробка і впровадження системи НАССР на виробничих потужностях є обов’язковим елементом. Наша задача підготувати і випустити висококваліфікованих спеціалістів у сфері безпечності харчових продуктів.
А тому здобувачам вищої освіти ОС 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» було проведено онлайн-заняття з дисципліни БЯХП академічної групи ВМ 4/1 на тему «Безпека та якість харчової продукції». У процесі заняття студенти ознайомилися з підготовчими кроками до розроблення системи НАССР. Розглянули законодавчі аспекти щодо СУБХП. Вивчили основні програми-передумов і розібрали їх складові. Всі програми-передумов вивчалися на прикладах виробничих потужностей. Набуті знання будуть використані здобувачами при написані курсового проєкту.
Доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Таміла БІЛОПОЛЬСЬКА
Дописати коментар