БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

На законодавчому рівні розробка і впровадження системи НАССР на виробничих потужностях є обов’язковим елементом. Наша задача підготувати і випустити висококваліфікованих спеціалістів у сфері безпечності харчових продуктів.

А тому здобувачам вищої освіти ОС 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» було проведено онлайн-заняття з дисципліни БЯХП академічної групи ВМ 4/1 на тему «Безпека та якість харчової продукції». У процесі заняття студенти ознайомилися з підготовчими кроками до розроблення системи НАССР. Розглянули законодавчі аспекти щодо СУБХП. Вивчили основні програми-передумов і розібрали їх складові. Всі програми-передумов вивчалися на прикладах виробничих потужностей. Набуті знання будуть використані здобувачами при написані курсового проєкту.






Доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Таміла БІЛОПОЛЬСЬКА 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget