Профорієнтаційна робота

30 квітня 2024 року представник Краснопільського ліцею Березанської селищної  ради Лабан Юлія Володимирівна разом із заступником директора  з навчально-виховної роботи Суровіцькою Іриною Сергіївною та за підтримки директорки Краснопільського ліцею Ходченко Оксани Володимирівни  організували зустріч з учнями 11-го класу Краснопільського ліцею та їхніми батьками, із представниками Миколаївського національного аграрного університету. 

Доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу Миколаївського національного аграрного університету, канд. фіз.-мат. наук Олександр ЛИМАР разом із здобувачем вищої освіти Миколаївського НАУ та за підтримки представника приймальної комісії Суковіциної Ірини Миколаївни провели тренінг на тему «Моя улюблена професія». Учні активно брали участь та ставили багато запитань. Окрему увагу було присвячено питанню щодо вступу і навчання  в Миколаївському НАУ. Майбутнім абітурієнтам була надана детальна інформація про перелік спеціальностей Миколаївського національного аграрного університету. 

Миколаївський НАУ висловлює подяку за плідну співпрацю представникам Краснопільського ліцею Березанської селищної  ради.


інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget